jueves, 24 de junio de 2010

Valoració de l'e-portafoli d'estudis

Aquesta eina online ens permet compartir treballs, vivències, amb altres companys.
Crec que aquest primer any ha sigut un poc per a introduir-nos en aquest espai, i és per això que no tots em avançat molt amb ell, perquè em trobat dificultats pel camí.
Respecte a la seua utilitat, pens que no tots tenim temps per compartir amb altres que necessitin de la nostra ajuda, i des d'aquesta eina online es poden compartir treballs, experiències, ect, que poden servir d'ajuda a altres companys, o gent que visiti l'espai.
Dur un e-portafoli endavant amb èxit requereix de temps i dedicació, res impossible.
Personalment, aquestes eines desperten el meu interès, m'agraden molt, encara que e de reconèixer que a vegades em posen nerviosa, sobretot quan no surt tot com vull. Per això, un consell per a les que estàn agafant-se al fil ara, és el de no extresar-se, i si un dia no surt bé, deixa-ho i intenta-ho el pròxim dia.
Les espectatives per al pròxim curs son dur l'e-portafoli mes treballat, e intentar actualitzar-lo amb coses interessants amb mes freqüència.

1 comentario:

  1. Danae,
    M'alegra veure com per a tu aquest projecte és possible i que tens ganes de seguir-hi aprofunditzant en aquest nou curs que començam!
    Endavant i ànims, que la festa continua! ;-))

    ResponderEliminar